PAKKELISTE TIL LEJR​

Standardpakkeliste

Hvordan skal jeg pakke?

Som udgangspunkt skal du pakke din bagage sådan, at du kan bære den selv. Det er derfor en god idé at pakke i en rygsæk, hvor du kan spænde din sovepose fast på.

På tur i regn og slud

Du kan ikke altid være sikker på, at det er helt tørt vejr, når vi tager på lejr. Det er derfor en god idé at pakke dine ting i plasticposer nede i tasken. Så er det også lettere at holde styr på dine ting. Du kan også købe vandtætte poser til at pakke i. Det er et godt julegaveønske.

Bliv en del af vores genbrugshelt-team!

Vi står i en situation, hvor vi akut mangler frivillige kørere til at hjælpe os med vores genbrugsindsats. Ved at melde dig som kører, bliver du en nøglespiller i vores mission om at gøre en forskel for miljøet og samfundet.
Kontakt Balle på 50411631

Hvorfor vælge at blive kører hos os? Fordi vi går et skridt videre – vi støtter aktivt FDF's foreningsliv både lokalt og nationalt. Hver kilometer du kører, og hvert genbrugsmateriale du hjælper med at samle ind, bidrager direkte til at give unge og børn i hele landet muligheden for at opleve fællesskab, eventyr og læring gennem FDF's mange aktiviteter.

Hvad får du ud af det?

  • Følelsen af at gøre en konkret forskel for miljøet.
  • Glæden ved at støtte børn og unges fede oplevelser og personlige udvikling gennem FDF.
  • Muligheden for at blive en del af et engageret fællesskab af frivillige.